mandag 18. juni 2012

Bestselgere på nett

Det er ikke uten grunn at disse er så populære, alle tre har fått kjempegode karakterer fra dere. Du vet sikkert at du kan legge inn produktanmeldelse under hvert produkt?
Om du klikker deg inn på produktene kan du lese hva andre har skrevet om dem.


1 MASK OF MAGNAMINTY
Emilie sier om Mask of Magnaminty:
Perfection
Denne har reddet huden min så totalt og absolutt. Har jeg en kvise? Bruker denne på et par-tre ganger så er den borte. Fet hud? Ikke etter denne. Jeg har ikke sensitiv hud på noen måte, så jeg kan bruke den så ofte jeg måtte ønske, uten at den er 'for sterk'. Den er super, KJEMPEDRØY i bruk, og er rett og slett en reddende engel. Elsker den. Takket være denne er huden min en helt annen historie enn den var for et halvt år siden. JEPP, så lenge har den holdt! Lukter deilig mint og er lett å skylle av når den har tørket - skrubb godt bare :)
2 VEGANESE
kikki sier om Veganese:
Nydelig
Dette er en utrolig god balsam!
Etter min mening så er dette den beste balsamen lush har. Lukten syns jeg er helt ok og lukter sitron etter min mening. Når du har denne balsamen i håret i dusjen så er håret kjempe glatt og håret er mykt og godt når du er ferdig. Ikke trenger du å ta så veldig mye av den heller. absolutt annbefalt!

3 BIG
Gosh sier om Big:
Goodfeeling:)
Big shampoo lukter kjempegodt! Den første gangen jeg brukte den, kjente jeg igjen hamp-følelsen som andre har beskrevet, men etterhvert som håret ble vant til sjampoen, har den følelsen forsvunnet. Håret mitt blir luftig, skinnende og generelt bra med denne, jeg kombinerer med Veganese balsam. Dessuten trenger man ikke så mye sjampo per vask. Jeg har tykt skulderlangt hår og bruker kanskje 1 ss til hver vask. Rett og slett ordentlig fornøyd med Big - den er verdt prisen, leverer "goodfeeling" og vil bli kjøpt igjen.

tirsdag 12. juni 2012

Svar på konkurranse

Takk for alle svar og hyggelige kommentarer!

Det var veldig mange som svarte, og de aller fleste svarte også helt/delvis riktig, men det var få som hadde tenkt på alle fordelene med å lage produkter som ikke behøver emballasje.


Å lage produkter i fast form har flere fordeler. Som de aller fleste svarte så
sparer vi miljøet for masse plastavfall, det er beregnet at vi sparer 6-7
millioner plastflasker bare på grunn av shampobarene. Tallet er fra i fjor, og
vi kan nok regne enda flere nå i 2012. Dette tallet øker stadig fordi Lush får
flere butikker og kunder rundt om i verden.

Vi sparer vann og i tillegg behøver vi ikke bruke konserveringsmidler i
produktene i fast form. Ca 70% av produktene er helt uten konserveringsmidler.

Vi sparer masse drivstoff! Tenk deg, 1 shampobar tilsvarer ca 3 flasker shampo. En shampobar tar mye mindre plass og er mye lettere enn 3 flasker! 1 bil med shampobarer = 15 biler med flasker.

Det å produsere plast krever også masse energi og bruk av ressurser.

Vinnerne som er trukket ut er:
Solveig Marie Fleischer
Hilde Loftesnes Nylén
Janne Monsen Tveit
Helene Sæle
Camilla Andrea Runhovde Svendsen


Dere får hver deres pakke i posten! Gratulerer til dere!

mandag 11. juni 2012

Tips oss og få gratis produkter!


Else Sira fra Nesset tipset oss om disse produktene i siste KK.

SUGAR SCRUB
Fast fair trade sukkerskrubb, med stimulerende fennikel og ingefær for å sloss mot cellulittene
HERBALISM
En virkningsfull rengjører full av urter, effektiv fra normal til fet hud. Inneholder absorberende, antiseptiske, beroligende ingredienser og grønt klorofyll for å balansere og beskytte huden din

Takk for tipset! Begge kommer i posten til deg!

søndag 10. juni 2012

Utdrikningslag hos oss!

Denne herlige gjengen feiret utdrikkingslag i vår Trondheimsbutikk lørdag kveld og hadde det kjempekjekt! Dersom du ønsker å vite mer om hva disse VIP-kveldene går ut på (det trenger ikke være utdrikkingslag), kontakt oss for mer info :)

fredag 8. juni 2012

Ikke spis dette!

Kamille synes at våre bubbleroons ser så deilige ut at de er til å spise opp! Men ikke prøv det, de smaker nok ikke like godt som de ser ut.
En uheldig dame tok en bit av vår Godivia shampo i forrige uke, hun trodde det var kaker som kunne spises og tok faktisk en stor jafs. Det smakte visstnok ikke sælig godt!
Så dermed er du advart, ikke spis produktene våre, bruk dem til hud og hår!

torsdag 7. juni 2012

Feiring i den britiske ambassaden



Vi ble invitert til å
celebrate the Diamond Jubilee of Her Majesty Queen Elizabeth II,

i den britiske ambassaden i Oslo! Det ble en feiende flott feiring! Vår medarbeider Ina har tatt disse bildene og hun har enda flere bilder på sin egen blogg Mewkid

Klesbyttedager!

Denne uka arrangerte vi klesbyttedager i alle butikkene, dette ble en stor suksess! Så masse klær kom inn at vi i Bergen utvidet de to dagene til at det varer ut hele  denne uka.
En miljøvennlig måte å  gjenbruke klær på! 

Om det blir klær til overs etter at uka er over, leverer vi disse til organisasjoner som har bruk for dem.