søndag 30. august 2009

NO S**T HÅRFARGE OG GLANS

Hvordan bruke henna? (caca's) 100% kjemikaliefri hårfarge!

NB! Ta alltid en liten test på en liten klype hår før du bruker henna på hele håret. (f.eks på underhår i nakken) Følg instruksjonene og husk at henna forsetter å virke i håret noen timer etter at du har vasket det ut.

Putt Caca i en bolle som tåler varme, og dekk den med kokende vann. La vannet trekke gjennom i noen minutter. Rør eller visp det sammen til en krem. Tilsett mer varmt vann om nødvendig. Fyll så en kjele med varmt vann som som du bruker som et vannbad. (sett bollen med Caca i vannet slik at den holder seg varm) Varm opp helt til at hennaen er nesten for varm til å ta på. Jo varmere, jo klarere farge, men pass på så du ikke brenner hodebunnen! Må ikke brukes i mikrobølgeovn.

Bruk gummihansker og arbeid hennaen nøye inn i rent, tørt hår, seksjon for seksjon, fra nakken og framover. Dekk hårrøttene først og deretter tuppene. Om du pakker håret inn i plastfolie, får du en rødere fargetone enn om du lar være å dekke det til. La det MINST virke i en time. Om du ikke blir fornøyd med fargen ( fordi du ikke tok den testen på forhånd som vi ba deg om) ikke prøv å bleke håret. Dette vil åpne hårstråene og fører til at hennaen trenger dypere inn i håret og blir enda vanskeligere å fjerne.

Henna kan miste effekten om du tar permanent, så om du vil ha permanent, ta den først og henna etterpå.Du kan få en virkelig dyp farge om du bruker våre Cacas ofte. Om du bruker den 3 dager på rad, får du en farge og et skinn som varer lenge.

BRUKSANVISNING FÅR DU I PAKKEN

fredag 28. august 2009

Honey I Washed the Kids


Vi måtte bare legge inn dette bildet av det morsomme butikkvinduet i Trondheim.
Det er Elin som er kunstneren, og hun har laget alle de flotte vinduene våre!
"VÅR HERLIGE HONNINGSÅPE" - har du prøvd den?

Historien bak....

Mask of Magnaminty

Til å begynne med var det meningen at produktet skulle hete Mask of Magnanimity.
MAGNANIMITY betyr svært generøs, en edel sjel, eller en edel gjerning.

Da Mark lagde denne masken brukte han ingredienser som er akkurat slik; masken er generøs og fyldig.

Han har imidlertid en grusom håndskrift, og Helen trodde han gjorde et ordspill med "mint" fordi masken er full av mynte.

Navnet ble altså som det ble...

Nå er den på lager igjen etter å ha vært dypt savnet!

lørdag 22. august 2009

Hvordan brukes buttercreams?



Buttercreams blir "servert" enten som et kakestykke og brukes som en vanlig såpe, eller helt bløt, som "iskrem", slik som du ser her.
Velbekomme :)

Buttercreams

Skinny dip, Emperor og Almond buttercream går nå
dessverre ut.

Vi gir derfor bort en stk buttercream ca 100 g pr ordre så lenge lageret rekker! (unntatt ordre på ferske masker)








torsdag 20. august 2009

Miljø og resirkulering

Vi vil fortelle dere en liten hemmelighet, om en stund kommer vi med et morsomt produkt som er laget av resirkulerte sorte potter :)

Visste du at fyllet i gaveeskene våre er popkorn? (ingen bobleplast)
Eller at her i Norge blir pakkene fra nettbutikken, og gavepakkene som blir pakket inn i butikken, fylt med makulerte aviser som vi samler sammen i nærmiljøet?

I England har Lush nå begynt å bruke et nytt genialt produkt, det ser nesten ut som isopor og er supert til å bruke til å beskytte varene med, når de skal sendes i posten.
Men det aller beste med dette pakkefyllet er at det er avfall fra chips (potetindustrien) og faktisk ufarlig å spise også.

Resirkulere sorte krukker

Hva gjør du med de tomme svarte plastkrukkene dine? Ta med 5 tilbake til butikken, slik at vi kan resirkulere dem.

Da vil du få en fersk ansiktsmaske! GRATIS!

Vær så snill å vask pottene godt før du returnerer dem.

Dette er et stående tilbud og vi ønsker deg VELKOMMEN TILBAKE!

Bestselgerne i juli

søndag 16. august 2009

Strawberry Feels massasjebar


Strawberry Feels massasjebar er blitt så populær at det er bestemt at den skal fortsatt være i produksjon. (Vi har tatt den vekk fra Limited Edition) Kan grunnen være at den dufter som Yummy Yummy Yummy?

Vi bruker europeiske ville jordbær, (fragaria vesca - markjordbær) som har en deilig duft. Jordbærene er en høyt verdsatt frukt og og gjør godt for både kropp og sjel. Det gamle latinske navnet "Fraga" refererer til jordbærenes deilige duft.

I mange kulturer blir den regnet for beroligende og representerer kjærlighet og sensuallitet, og blir også regnet for å være et afrodisia.

torsdag 13. august 2009

Fokus på hårpleie

Mark Constantine, en av grunnleggerne av Lush er utdannet trikolog, nemlig hår- og hodebunnsekspert. Mark bestemte seg for å lage en helt unik type hårpleie som et opprør mot det økende trenden med kjemikalier, silikon og diverse unaturlige stoffer i dagens hårpleie.

Har du tenkt på at de fleste shampoer som er i dagligvarebutikker i dag er:

1) Full av kjemikalier og konserveringsmidler?
2) Flytende og dermed omgitt av plastikk som vi må kaste (!)?
3) Flytende, slik at vi bruker MYE mer shampo i håret enn hva som er nødvendig?
4) Full av silikon (som gir en uekte, skadelig glans)?













Tenk deg at 1 shampobar gir deg samme antall av hårvasker som 3 shampoflasker med flytende shampo!

De fleste shamporeklamer fokuserer på håret - det skal bli skinnende, mykt og tykkere (eller mindre tykt.)

Men Mark sier noe som faktisk er ganske lurt... det er så logisk og enkelt... nemlig at håret er dødt - det er hodebunnen som er levende. Det betyr at for å få det best mulige hår, så må man stimulere hodebunnen.

Derfor så har Lush også lagd en hodebunnsolje i fast form, nemlig Snake Oil Skalp Bar - denne er genial for ALLE hodebunner... den stimulerer blodsirkulasjonen og er nærings- og fuktighetsgivende. Den er et boost til ALLE hodebunner, men passer spesielt bra til alle som sliter med flass, psoriasis, kløe, eksem, eller sensitiv hodebunn.

I nettbutikken har vi akkurat nå et tilbud når det gjelder hårpleieprodukter.

tirsdag 11. august 2009

Hvordan bruke Jungle balsam


Mange forstår seg ikke på å bruke Jungle, og synes ikke den gjør susen for håret i det hele tatt. Andre igjen sier den er fantastisk! Og at de aldri ville ha greid seg uten.

Som mange av våre andre hårprodukter, er den i fast form (uten innpakning) og uten konserveringsmidler, det vil si at den er både miljøvennlig og menneskevennlig. Jungle inneholder masse gode ingredienser, (se bildet) men den viktigste og mest pleiende for håret er kokos.
Bruk: Jungle blir best om den bløtes opp før bruk. Du kan ta et lite stykke, blande det med vann og gni det i håndflaten til du har laget en pasta til å massere inn i håret eller tuppene.
Det kan det være lurt at du for eksempel kjøper en bodybuttereske, (eller bruk noe du allerede har, helst med lokk) og la små stykker av Jungle ligge og fukte seg til neste hårvask.

Du kan også lage din egen lille flaske med balsam: Skjær biter av Jungle og putt i en liten flaske. Fyll med kokende varmt vann. La dette stå, og rist godt før bruk. Da har du en helt nydelig krem til å ha i håret.
Når vi sier at du bør ta en liten flaske, er det fordi at uten konserveringsmidler bør den ikke oppbevares alt for lenge, men du kan selvsagt lage balsam til mange vask hver gang. Og selvsagt også bruke samme flasken om igjen og om igjen.
Av ett stykke av Tropical Fruit Jungle får du mange flasker balsam. Det finnes ingen nøyaktige oppskrifter på hvordan du skal gjøre dette, men du må prøve deg fram og finne ut hvilken metode og oppskrift som passer for deg.

mandag 10. august 2009

Oatifix


Da er nyheten Oatifix ute på nett og i butikken:
En deilig blanding av bananer, vanilje, og havre for å avkjøle og pleie sliten hud. Den inneholder illipesmør som reduserer rødhet, malte mandler til å forsiktig eksfoliere og kaolin til å rense huden. Påfør masken på ren hud, og unngå øyeområdene og leppene. Sitt i 5-10 minutter, (eller så lenge det passer deg) vask av med varmt vann.

onsdag 5. august 2009

Jobbe hos oss i Oslo?

Vi åpner i Byporten i november, og trenger derfor nye butikkmedarbeidere.

Vi er på jakt etter kreative, engasjerte og utadvendte personer som har god kjennskap til merket Lush og våre produkter.

Du er selvstendig, ryddig og serviceinnstilt og har gjerne erfaring med markedsføring, salg og/eller kundebehandling.

Vi forutsetter gode formuleringsevner på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø og mye trening og oppfølging. Du får også en interaktiv selgerolle, med mye lek og muligheten til å tenke kreativt.

LES MER HER

tirsdag 4. august 2009

Flere nyheter


Q10 Toner Tab:
Alle menn: se hit! Endelig har Lush laget en toner tab spesielt til dere!
Coco Lotion:
En bodylotion som er oppstrammende og fornyende. Med karibisk kokosnøttolje, samt at den er stappful av ananasensymer og uten parfyme.
None of your Beeswax:
Sitron, mandarin og vanilje. En deilig, naturlig lipbalm for den mest etiske munn.

lørdag 1. august 2009

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få informasjon om tilbud og nyheter!